OM OSS

Vi är certifierade plastsvetsare och specialister på att skapa högkvalitativa termoplastkar, tankar och vår innovativa transportrobot Deltalift.

Kundnära och kundanpassat arbetssätt

Vi på GIHAB tillverkar olika kundanpassade plastkomponenter i bland annat PP och PE, samt Deltaliftar.

Galvanoservice i Hillerstorp AB, GIHAB, grundades 1974 under namnet Galvanoservice A.Hansen AB. Företaget låg då i Laholm. I och med ägarbytet, när företaget köptes upp av Schlötter Svenska AB, omlokaliserades företaget och finns idag i Hillerstorp. Vi på företaget har en lång erfarenhet av att tillverka och leverera hållbara produkter, där vi drivs av en vilja att hela tiden utveckla och förbättra dem.

Tack vare ett kundnära och kundanpassat arbetssätt finns våra produkter hos många av Sveriges stora ytbehandlingsföretag och badhus. Vi har även ett flertal kunder runtom i Europa som vi har levererat till och som vi idag underhåller.

Support och service

Eftersom vi inte bara tillverkar och levererar produkter, utan även underhåller och servar dem, ser vi oss inte bara som en säljare. Vi blir snarare en nära partner till våra kunder där vi försöker möta kundens önskemål. Det innebär även att vi kan bygga produkter och underhålla på plats hos våra kunder.

Kontakta oss

Självklart är du välkommen att kontakta oss på flera sätt för att diskutera dina behov och hur vi kan hjälpa dig. Du kan fylla i formuläret för att skicka oss ditt meddelande och vi återkommer så snart som möjligt. Alternativt kan du kontakta vår dedikerade säljare som gärna står till tjänst för att besvara dina frågor och hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för dina behov. Vi ser fram emot att höra från dig och att kunna erbjuda våra expertkunskaper och tjänster.

Integritetspolicy

Vi samlar in dina kontaktuppgifter genom kontaktformulär på den här hemsidan för att kunna tillgodose dina önskemål och förse dig med information.
Vi samlar också in statistik från besökare på hemsidan med hjälp av cookies för att kunna utveckla innehållet på sidorna.
Insamlad information kommer inte att sälja eller delas till tredje part om det inte finns en rättslig anledning.
Genom att besöka hemsidan eller skicka meddelande genom kontaktformuläret godkänner du den här policyn.
Du kan när som helst avregistrera dina kontaktuppgifter genom att skicka e-post till info@gihab.se