OM OSS

Skapare och tillverkare av högkvalitativa kar och tankar i termoplast samt transportroboten Deltalift

Kundnära och kundanpassat arbetssätt

Vi på GIHAB tillverkar olika kundanpassade plastkomponenter i bland annat PP och PE, samt Deltaliftar.

Galvanoservice i Hillerstorp AB, GIHAB, grundades 1974 under namnet Galvanoservice A.Hansen AB. Företaget låg då i Laholm. I och med ägarbytet, när företaget köptes upp av Schlötter Svenska AB, omlokaliserades företaget och finns idag i Hillerstorp. Vi på företaget har en lång erfarenhet av att tillverka och leverera hållbara produkter, där vi drivs av en vilja att hela tiden utveckla och förbättra dem.

Tack vare ett kundnära och kundanpassat arbetssätt finns våra produkter hos många av Sveriges stora ytbehandlingsföretag och badhus. Vi har även ett flertal kunder runtom i Europa som vi har levererat till och som vi idag underhåller.

Support och service

Eftersom vi inte bara tillverkar och levererar produkter, utan även underhåller och servar dem, ser vi oss inte bara som en säljare. Vi blir snarare en nära partner till våra kunder där vi försöker möta kundens önskemål. Det innebär även att vi kan bygga produkter och underhålla på plats hos våra kunder.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller vill utnyttja våra tjänster. Fyll i formuläret så återkommer vi snarast till dig.