Tjänster

Tillverkning och service av högkvalitativa kar och tankar i termoplast samt transportroboten Deltalift.

GIHAB AB

Konstruktion, tillverkning och montering

Vi konstruerar och tillverkar kundanpassade plastkomponenter.  Det är främst kar i termoplast (PP/PE) till ytbehandlingsindustrin och tankar i termoplast (PP/PE) till badhus/vattenrening – helt utifrån kundens önskemål. Men vi tillverkar även enstaka reservdelar till kar och tankar. Dessutom har vi tillverkning av vår egen transportrobot Deltalift och service på denna.

På GIHAB är vi stolta över att ha en arbetsstyrka som inte bara är kompetent, utan också certifierad inom plastsvetsning. Vi tror att kvaliteten på vårt arbete är en direkt följd av våra medarbetares kompetens och erfarenhet inom området. Därför har vi satsat på att säkerställa att alla våra medarbetare har de nödvändiga certifieringarna inom plastsvetsning.

Våra certifierade plastsvetsare är experter på att arbeta med termoplastmaterial och har genomgått flera utbildningar och tester för att säkerställa att de uppfyller de högsta standarderna inom branschen. Denna expertis gör det möjligt för oss att erbjuda våra kunder högkvalitativa produkter och tjänster som uppfyller deras specifika behov och krav.

Oavsett om det handlar om  tillverkning av kar, tankar eller reservdelar, kan våra certifierade plastsvetsare garantera en pålitlig och hållbar slutprodukt. Vi tror att det är vårt engagemang för kompetens och kvalitet som sätter oss i en ledande position inom branschen och gör oss till det självklara valet för dina plastsvetsningsbehov.

Kontakta GIHAB idag för att lära dig mer om våra certifierade plastsvetsare och hur vi kan hjälpa dig med dina projekt inom plastsvetsning och tillverkning. Vi ser fram emot att samarbeta med dig och leverera resultat av högsta kvalitet.