Maskin

Egenutvecklade och tillverkade transportroboten Deltalift

GIHAB AB

Deltalift

Transportrobot Deltalift

Godstransportören Deltalift uppfanns och patenterades 1988 av Anders Hansen, grundaren av företaget Galvanoservice. Det är en eldriven taktransportör som finns i olika storlekar och med olika lyftkapacitet, som kan anpassas utifrån våra kunders önskemål och behov. Vi utför givetvis även service och reparation.

Konstruktionen har inte den vanliga saxkonstruktionen vid rörelser upp och ned. Det innebär en smidigare konstruktion som är lättare och mindre än en saxlift. Men, ändå med bibehållen lyftkapacitet. De standardmodeller av Deltalift vi erbjuder kommer i bredd av 1100, 1500 och 2000 mm. Vi kan även erbjuda anpassade Deltaliftar för ”specifika behov”.

Men, vi designar och konstruerar dem även utefter era specifika behov när det kommer till bredd, lyftkapacitet och kringutrustning som ex. lastbärare, tiltfunktion för avrinning, trumrotation mm.

Maskinlösningar

Vi även erbjuder en mängd verktyg till våra deltaliftar som exempelvis korggripdon, korglyftdon, korgvändaren. Vi har även en hel rad andra mekaniska lösningar som locköppnare, tvärtransportörer och buffertvagnar mm.  och har även möjlighet att konstruera kundunika lösningar tillsammans med er utefter ert behov.